Hemoroizi sângerânzi, cauza: dieta nesănătoasă

Duration
 • morning
 • Duration1 Min

Imediat după ce v-ați trezit, beți o cană cu apă călduță sau la temperatura camerei. Acest obicei este deosebit de benefic pentru organism, ajută la detoxifiere, la eliminarea toxinelor acumulate în fiecare zi. Atunci când am avut mult timp o dietă nesănătoasă, organismul nostru este pur și simplu îmbâcsit de toxine, de radicali liberi, de E-uri, de produși toxici rezultați la prăjirea și procesarea excesivă a alimentelor, din consumul exagerat de zahăr alb, alcool, cafea, mâncare de tip fast-food. Iar în cazul hemoroizilor sângerânzi, chiar dacă nu se pierd cantități mari de sânge, tot poate să apară un anumit grad de deshidratare a organismului. Și în această situație apa este deosebit de benefică.

Necesitatea consumului de lichide

 • morning
 • Duration10 Min

Realizati o baie de șezut cu ceai de coada-șoricelului, crețișoară sau tătăneasă. În această situație, a hemoroizilor care sângerează, este foarte important să facem un efort, si să facem 2 băi Sitz pe zi, pentru a stopa cât mai repede sângerarea pentru a evita apariția complicațiilor, cum ar fi infectarea, inflamarea zonei și apariția anemiei.

Baile Sitz

Hemoroizii si anemia

 • morning
 • Duration5 Min

Aplicați crema HemoStop. Crema este foarte importantă, ea calmează și îndepărtează durerea, senzația de arsură, usturimea, mâncărimile și disconfortul creat de hemoroizi. Are efect antiinflamator și cicatrizant, cât și protector asupra țesuturilor din zona anală care pot fi afectate de prezența hemoroizilor. Prin proprietățile lubrefiante, crema poate ajuta la eliminarea mai ușoară a materiilor fecale care duce la reglarea tranzitului intestinal. Un transit intestinal normalizat duce, în timp, și la echilibrarea greutății corporale. Propolisul din cremă are efect antibacterian intens și vindecă previne astfel infectarea fisurilor anale.

Crema trebuie aplicata urmand recomandarile de aici.

Efectele hemostatice ale cremei HemoStop

 • morning
 • Duration5 Min

Consumați HemoStop Fibre dimineata pentru prevenirea constipatiei. Acestea cresc capacitatea de retenţie a apei în colon şi ajută la mărirea și înmuierea bolului fecal determinând astfel deplasarea acestuia mai rapidă către evacuare. Printre cele mai frecvente cauze ale hemoroizilor se numără constipația și o dietă bogată în alimente procesate și rafinate (zahăr, făină albă, alimente conservate, cele de tip fast-food) sau puternic condimentate (muștar, ardei roșu) cât și consumul excesiv de cafea și alcool. Aceste alimente slăbesc elasticitatea vaselor sanguine și astfel apare congestia acestora care duce la dezvoltarea hemoroizilor. Fibrele stimulează și digestia și reglează și tranzitul intestinal, curate intestinal gros de reziduuri și toxine. Rerglarea tranzitului intestinal și micșorarea presiunii asupra venelor hemoroidale va reduce și chiar va stopa după o perioadă de tratament, sângerarea hemoroizilor.

Dacă vă place, puteți să le amestecați cu puțin iaurt degresat și o lingură de miere și să fie ca un fel de mâncare pentru micul-dejun.

Cum administrăm corect suplimentele de fibre alimentare

 • morning
 • Duration10 Min

Serviti masa de dimineata in mod sanatos. Puteti alege alimente și retete care să vă ajute, si să fie si gustoase: Lista de alimente interzise vă poate speria. Apare întrebarea firească: atunci eu ce mai mănânc? Venim în întâmpinarea acestei întrebări cu idei și retete pentru mâncăruri diverse și sănătoase! Pentru că nu este ușor să faceți schimbări drastice în alimentație, o metodă adecvată este să le faceți treptat. Înlocuiți întâi omleta cu ouă fierte. În loc de zahăr, începeți să consumați miere. În loc de pâine albă, alegeți pâinea cu secară sau cu semințe. La fiecare 2-3 zile înlocuiți câte un aliment nesănătos cu unul benefic pentru organismul dumneavoastră. Nu vă pedepsiți, dacă vă e poftă de o prăjitură de la cofetărie, cumpărați-vă una, dar dăruiți cuiva jumătate! Apelați la aceste trucuri până când modul de vă hrăni sănătos devine ceva firesc și obișnuit. Nu uitati, evitati condimentele tari, piper, chili, ardei iute, muștar. Amplifică sângerarea hemoroizilor și determină inflamarea acestora.

La masa de dimineata, feriti-va de alimentele care va pot dauna: Consumați mâncare cât mai naturală, evitați consumul de mancare ,,uscată” (de tip sandvișuri, brânzeturi, carne excesiva, orez, etc), condimentele iuți, beți doar o ceșcuță de cafea, nu consumați ouă prăjite, mai bine puneți un ou fiert într-o salată proaspătă. Uitați de mezeluri, cârnați, șuncă și hamburgeri! Multe din alimentele hiperprocesate conțin ingrediente care stimulează procesele inflamatorii. Cu cât sunt mai inflamate vasele de sânge, cu atât se agravează hemoroizii, iar durerea devine mai intensă. În acest sens este bine să evitati și consumul de cafea, fiind dovedit știintific că aceasta stimulează sângerarea. Puteti reduce foarte mult cantitatea de cafea consumată sau să o înlocuiti cu cafea vegetală sau ceaiuri.

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - micul dejun

Efectul cofeinei asupra hemoroizilor | Consecinţe nedorite

Alimente interzise pentru hemoroizi.

Condimente care pot provoca agravarea hemoroizilor

 • morning
 • Duration10 Min

Mergeti pe jos minim 10-15 minute (in drum spre locul de munca sau la o mica plimbare). Exercițiile fizice ușoare ajută la amplificarea mișcărilor persitaltice (mișcările intestinului) și la amplificarea digestiei, astfel încât reglează tranzitul intestinal. Alimentele hiperprocesate se digeră mai greu și solicită suplimentar sistemul digestiv. O plimbare ușoară ajută chiar la fel de mult cum o fac medicamentele pentru reducerea glicemiei, a constatat cerectătoarea suedeză Arne Torbjørn Høstmark. De asemeni, exercițiile fizice ușoare ajută la reducerea umflării venelor hemoroidale și reducerea sângerării prin reducerea presiunii care se exercită asupra acestora prin constipație.

Exercițiile fizice și hemoroizii

 • morning
 • Duration1 Min

Beți o cană de apă. Foarte multe persoane consumă prea puține lichide ceea ce are repercursiuni grave asupra sănătății în general. În situația prezentă, în care se consumă fibre suplimentar, este esential să consumăm cel puțin 2 l de apă pe zi. Fibrele au proprietatea de gonflare și dacă în organism nu există suficientă apă, efectul va fi contrar celui scontat, se va obține constipația! În situația unei persoane care a consumat o perioadă mai îndelungată de timp mâncare mai puțin sănătoasă, în sânge, țesuturi și limfă s-au acumulat multe substanțe toxice. Consumul de apă, în această situație, este essential, pentru a stimula detoxifierea și eliminarea acestora.

Necesitatea consumului de lichide

 • morning
 • Duration5 Min

Cu cel puțin 1,5 ore înainte de prânz mâncați 1-2 fructe, dacă sunteți la servici. Dacă sunteti acasă puteti consuma o salată de crudități. Fructele sunt o alternativă foarte bună la prăjiturile cu multă cremă și mult zahăr. Salata de legume va stimula digestia și poate să înlocuiască cu succes un hotdog cumpărat de la un colt de stradă. E doar o problemă de obișnuiță și de schimbare! Fructele și legumele crude conțin o mare cantitate de fibre, care sunt esentiale în combaterea constipației, ajută la digestie, sunt o sursă bogată de vitamine și minerale și astfel ajută la reglarea tranzitului intestinal, la reducerea presiunii la nivelul hemoroizilor și a inflamării acestora iar diversele vitamine contribuie la întărirea vaselor de sânge și la stoparea sângerărilor.

 • noon
 • Duration20 Min

Serviți masa de prânz în mod sănătos. Feriți-vă de alimente grele, alegeți rețetele cele mai sănătoase. Dacă sunteți la birou, evitați să comandați mâncare de la fast-food, mai bine alegeți mâncare gătită, supe, tocănițe, sau și mai bine luați-vă pachețel de acasă. Pregătirea unui pachețel ne ocupă 15-20 de minute, dar tratamentul unor probleme de sănătate cum sunt hemoroizi ne iau cel puțin 1-3 luni! Evitati condimentele iuti, piper, muștar, ardei iute care amplifică sângerarea hemoroizilor!

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - un prânz sănătos

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - sandwich-uri delicioase

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - dulciuri sănătoase

Alimente interzise pentru hemoroizi.

Condimente care pot provoca agravarea hemoroizilor

 • noon
 • Duration5 Min

Aplicati Crema HemoStop la amiază. Am mai precizat cât de importantă este crema HemoStop în procesul de vindecare. În compoziția acesteia intră și tătăneasa, plantă recunoscută pentru proprietățile sale hemostatice. Deși este mai dificilă aplicarea ei atunci când suntem la servici, putem folosi soluții pentru igiena intima, cum ar fi folosirea unor șervețele umede speciale pentru această zonă. Tot procesul aplicării se reduce la câteva minute, pe care putem să le ,,furăm” din pauza de masă. Și cine nu s-a confruntat cu durere, usturimi sau mâncărimi, chiar în timpul programului de lucru? Aplicând crema le reducem sau chiar le înlăturăm, astfel încât să ne vedem liniștiți de activitățile noastre obișnuite.

Crema trebuie aplicata urmand recomandarile de aici.

Efectele hemostatice ale cremei HemoStop

 • noon
 • Duration1 Min

Nu uitati să mai beti câte o cană de apă din când în când! Dacă respectați zilnic aceste indicații, deși unele par plictisitoare și repetitive, veți constata că, în timp, vor deveni obiceiuri sănătoase din viața de zi cu zi. Apa este esentială în detoxifierea organismului, tratarea constipației, stimularea digestiei și tratarea hemoroizilor.

Necesitatea consumului de lichide

 • noon
 • Duration15 Min

Dacă vă permite distanța, mergeți pe jos până acasă. Sau măcar 2 stații de autobuz. O scurtă plimbare de 10-15 minute. Mișcarea este foarte importantă pentru vindecarea hemoroizilor care au ca și cauză constipația, deoarece stimulează mișcările peristaltice ale intestinului și colonului și păstrează flexibilitatea mușchilor implicati în eliminarea materiilor fecale. Nu vă grăbiți, nu faceți mișcări bruște și nu ridicați greutăți prea mari mai ales atunci când aveți hemoroizi sângerânzi.

Exercițiile fizice și hemoroizii

 • evening
 • Duration5 Min

Când ajungeți acasă, consumați încă o porție de fibre. Pe lângă beneficiile amintite în ceea ce privește efectul lor asupra constipației și hemoroizilor, fibrele ne ajută și la menținerea greutății corporale în limite normale fără a tine diete drastice care ne dezechilibrează organismul și ne pot chiar îmbolnăvi. Dar este foarte important să consumați cel puțin 2 l de lichide zilnic! Efectul suplimentar de detoxifiere și de curățare a intestinelor și a colonului va micșora presiunea și inflamația venolor hemoroidale, stopând sângerarea.

Cum administrăm corect suplimentele de fibre alimentare

 • evening
 • Duration20 Min

După 30 de minute, puteti servi masa de seara, alegând o mâncare ușoară, delicioasă și mai ales sănătoasă. Sunteti obosiți de la servici, nu vreti să stați mult la bucătărie, alegeti rapid o mâncare sănătoasă, ușoară dar care să vă furnizeze toți nutrienții necesari. Nu uitati sa evitati alimentele care constipă. Si sa consumati suficiente legume care conțin fibre atât de necesare în formarea bolului fecal. Și mai ales să nu conțină condimente iuți, tari, piper, muștar, ardei iute, care agravează sângerările.

Va recomandam cateva retete.

Alimente interzise pentru hemoroizi.

Condimente care pot provoca agravarea hemoroizilor

 • evening
 • Duration15 Min

După masa de seară, dacă vă permite timpul, mai faceti o scurtă plimbare. Pe lângă efectul benefic asupra hemoroizilor, această plimbare va stimula digestia, va regla nivelul glucozei din sânge și va crește și buna dispoziție. Studiile clinice au arătat că și o plimbare de doar 15 minute ajută procesul de digestive, reglează nivelul glicemiei și arde calorii. Dacă aveți posibilitatea de a merge la un bazin, înotul este sportul cel mai potrivit care stimulează digestia și ajută în vindecarea hemoroizilor. Și mergeți pe jos până acolo! E un mod plăcut de a petrece seara.

Exercițiile fizice și hemoroizii

 • evening
 • Duration10 Min

Faceti o baie de sezut cu ceai de coada-șoricelului, crețisoară sau tătăneasă. Băile calde sunt recomandate pentru a reduce mâncărimea, durerea și disconfortul asociate cu hemoroizii și fisurile anale. Apa caldă amplifică fluxul de sânge în zona rectală, în regiunile pelvine și abdominale, relaxează mușchii și promovează vindecarea. Coada-șoricelului, crețișoară sau tătăneasă au proprietăți antihemoragice. În această situație, a hemoroizilor care sângerează, este foarte important să facem un efort, si să facem 2 băi Sitz pe zi, pentru a stopa cât mai repede sângerarea pentru a evita apariția complicațiilor, cum ar fi infectarea, inflamarea zonei și apariția anemiei. Astfel acest ceai calmează durerea, usturimea și mâncărimile cauzate de hemoroizi. Pe lângă toate aceste beneficii, această baie induce și o stare de relaxare și de ușurare. O baie Sitz îmbunătățită poate fi cea cu sare amară Epsom. Aceasta relaxează corpul, previne rigidizarea arterelor, ameliorează constipația, elimină toxinele din organism (acumulate prin dieta nesănătoasă), tratează cu succes hemoroizii.

Baile Sitz

Hemoroizii si anemia

 • evening
 • Duration5 Min

Apoi aplicați crema HemoStop.

Crema trebuie aplicata urmand recomandarile de aici.

Efectele hemostatice ale cremei HemoStop

 • evening
 • Duration2 Min

Dacă vi se mai face foame, mancați un fruct. Evitati încărcarea excesivă a stomacului. Efectele negative sunt asupra întregului organism, inclusiv asupra hemoroizilor. Persoanele care au consumat mai mult timp mâncare nesănătoasă au, în cele mai multe cazuri, un obicei mai puțin sănătos, să tot ronțăie câte ceva între mese. Cum este foarte greu să scapi de acest obicei, e mai simplu să ronțăi …niște fructe. Și mult, mult mai sănătos!

Efectele negative ale meselor târzii

 • evening
 • Duration5 Min

Înainte de culcare beti o cana de ceai Hemostop. Acesta are o puternică acțiune antiinflamatoare la nivelul intestinului gros, a colonului dar și asupra venelor hemoroidale. Lemnul-dulce din compoziția acestui ceai are proprietăți hemostatice, contribuind la stoparea sângerărilor hemoroidale. Ceaiul HemoStop vindecă inflamația și astfel contribuie la vindecarea hemoroizilor și previn apariția altora noi. Revista American Journal of Clinical Nutrition avertizează că zaharurile prelucrate declanșează eliberarea de mesageri inflamatoriinumite citokine. Grăsimile saturate, care se găsesc din belșug în pizza și brânzeturi grase, stimulează declanșarea inflamației. Și acestea sunt doar câteva exemple de alimente nesănătoase care amplifică inflamarea hemoroizilor. Așa înțelegem cât de necesar este ceaiul HemoStop în tratarea inflamației intestinelor, colonului și hemoroizilor.

Efectele ceaiului antihemoroidal | HemoStop te ajută

Sfat: Printati sau copiati această schema. Bifati fiecare actiune, puteti sa va adaugati si orele aproximative în functie de programul dv. Dupa o saptamana acest program va deveni deja o obișnuiță. Nu uitati, este foarte important să fiți consecventi. Iar orice schimbare se face cu nițel efort! Dar merita!

Nivelul afecțiunii: acut
Durata tratament: 1 luna
Recomandare: Pachet HemoStop pentru 1 luna

Nivelul afecțiunii: cronic
Durata tratament: 3 luni
Recomandare: Pachet HemoStop pentru 3 luni

Taking over for complete or partial republishing of these schemes can be done only with the written agreement of Bioelite Green SRL

Disclaimer: The treatment results may vary from case to case depending on several factors such as the body's response, the degree of the disease, the way in which the holistic principle of treatment with the three levels is understood and applied: treatment, diet and mental.

Adaugă un comentariu

Folosiți această secțiune numai pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți să ne contactați din alt motiv, apăsați aici.

Succes! Comentariul dvs. a fost creat cu succes!
Trebuie să completați toate câmpurile!