×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Efectul cofeinei asupra hemoroizilor | Consecinţe nedorite

Efectul cofeinei asupra hemoroizilor

Cofeina este principalul ingredient din cafea dar se găsește, de asemenea, în ceai negru, ceai verde, nuci de cola, cacao, guarana, mate, gotu kola.

Din stomac și intestinul subțire cafeina trece în fluxul sanguin foarte rapid astfel încât efectele ei se fac simțite după circa 15 minute de la momentul consumării. Deși este absorbita atât de rapid, eliminarea ei nu mai decurge la fel, astfel în 6 ore doar jumătate din cantitate este eliminată.

Se știe deja că aceasta are atât efecte benefice – previne depresia, îmbunătățește metabolismul și fertilitatea, atenuează oboseala, îmbunătățește nivelul de atenție și concentrare, cât și efecte negative precum creșterea pulsului și a tensiunii arteriale, insomnie, stare de agitație, tulburări gastrointestinale, tremor muscular.

Cofeina este un stimulent foarte puternic al sistemului nervos central, are proprietăți diuretice și stimulează peristaltismul intestinal.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex