• 1 Listă
  Produse
 • 2 Plasați
  Comanda
 • 3 Monitorizați
  Livrarea
×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Tratează fisura anală

Regenerează rapid ţesutul afectat
Tratează şi regenerează!
fisuri anale
 • Crema cicatrizează rapid fisurile anale şi regenerează pielea afectată!
 • Ceaiul HemoStop reglează tranzitul intestinal, dedurizează scaunul şi uşurează evacuarea acestuia
 • Fibrele HemoStop controlează constipaţia, principala cauză a apariţiei fisurilor anale.

Pachetul HemoStop este un remediu eficient, 100 % natural, pentru a tratarea cu succes a fisurile anale!

De ce să alegi 3 produse pentru tratarea fisurilor anale?

A

lege cele 3 produse din Pachetul HemoStop pentru că ai nevoie de tratament extern, intern şi de prevenţie:
 • Crema HemoStop acţionează extern, înlătură durerea, usturimea, mâncărimea şi sângerările provocate de fisurile anale. Regenerează rapid pielea afectată.
 • Ceaiul Hemostop dedurizează scanul, uşurează evacuarea acestuia, curăţă colonul şi detoxifică. Înlătură presiunea exercitată în zonă şi previne reapariţia fisurilor anale!
 • Fibrele Hemostop înlătură una din principalele cauze ale apariţiei fisurilor anale, constipaţia! Reglează eficient tranzitul intestinal şi stimulează digestia corectând şi diareea frecventă, altă cauză a fisurilor anale.
Împreună, prin acţiune sinergică, cele 3 produse asigură rezultate eficiente şi previn reapariţia altor fisuri anale.

Beneficiile cremei Hemostop

I

ngredientele din crema Hemostop, gălbenelele, tătăneasa şi propolisul, sunt cunoscute pentru proprietăţile lor emoliente, hidratante, regenerante şi antiseptic. Împreună ele tratează rana provocată de fisura anală. În acelaşi timp regenerează pielea inflamată şi mucoasele rupte iar propolisul are acţiune antiinflamatoare şi antiseptică. Datorită proprietăţii de emoliere această cremă uşurează eliminarea scaunului eliminând astfel o posibilă traumă mecanică asupra zonei anale care ar putea duce la reapariţia fisurilor anale.

Cum ne ajută ceaiul HemoStop în tratarea fisurilor anale?

Ş

tim că fisurile anale sunt cauzate de traumele exercitate asupra canalului anal din diverse motive: scaune tari, mari ca dimensiune, evacuare dificilă, constipaţie, diaree cronică, boli ale colonului etc. Şi tratarea trebuie să acţioneze asupra acestor factori declanşatori. Plantele din ceaiul HemoStop acţionează în mod eficient, în special, asupra tranzitului intestinal. În primul rând înmoaie scaunul şi astfel acesta este mai uşor evacuat. În al doilea rând, curăţă colonul, detoxifică, elimină gazele intestinale şi astfel elimină balonarea care exercită presiune asupra canalului anal şi reduce inflamarea zonei anale.

Principalele acţiuni ale fibrelor HemoStop în tratarea fisurilor anale!

D

ieta săracă în fibre este una din principalele cauze ale apariţiei constipaţiei, disfuncţiilor digestive, problemelor legate de tranzitul intestinal, balonarea abdominală. Toţi aceşti factori pot provoca apariţia fisurilor anale. De multe ori, chiar şi consumând fructe şi legume proaspete, tot nu avem suficiente fibre. Aşa că, suplimentându-le cu acest produs, Hemostop Fibre, vom beneficia de acţiunile lor: laxative de volum, reglatoare a digestiei şi a tranzitului intestinal, antiinflamatoare.

Fibrele HemoStop suplimentează în mod natural dieta cu fibrele atât de necesare unei bune funcţionări a sistemului digestiv, începând chiar cu procesul de digestie, continuând cu absorbţia în intestinul subţire, cu formarea scaunului în colon şi cu evacuarea acestuia.

Totul se bazează pe principala caracteristică a acestor fibre din cereale, fructe şi legume, şi anume aceea de gonflare. Mai precis ele absorb apa, se umflă în intestine, formează rapid scaunul şi ajută la eliminarea sa rapidă. In plus, fibrele contribuie substanţial şi la detoxifierea organismului iar prin eliminarea constipaţiei ajută la tratarea fisurilor anale şi previne reapariţia altora noi.

Fisurile anale nu se vindeca singure

S

tai şi suporţi usturimea, durerea şi mâncărimea provocate de fisurile anale? Crezi că e problemă minoră? Meriţi o viaţă sănătoasă fără probleme! E atât de simplu cu pachetul HemoStop! Crema îţi tratează imediat micuţa rană şi regenerează pielea! Ceaiul HemoStop îţi uşurează tot procesul de tranzit intestinal şi cel de evacuare a scaunului. Fibrele HemoStop îndepărtează cauzele apariţei fisurilor anale şi te ajută să ai starea de sănătate digestivă mult dorită! Şi nu uita, totul cu ingrediente naturale!

De ce sa alegi pachetul HemoStop pentru tratarea fisurii anale?

D

acă ai intrat pe acest site este foarte clar că ai nevoie de ajutor! Şi că îţi doreşti tratamente alternative naturale care să fie în armonie cu natura şi cu o dietă armonioasă! Sigur ai auzit de gălbenele, cruşin, cicoare, fenicul sau fibrele din fructe, cereale şi legume. Bunica le foloseşte din totdeauna. Înţelepciunea şi experienţa ancestrală a ajuns până la noi în aceste reţete miraculoase, eficiente, în aceste 3 produse pe care vi le recomandâm în forma pachetului HemoStop! Pentru a trata natural şi eficient fisurile anale!

Cum actioneaza crema?


Crema HemoStop este tot ceea ce îţi trebuie când o fisură anală, o crăpătură atât de mică, în aparenţă, îţi provoacă simptome atât de neplăcute: usturime, prurit, sângerări, durere ascuţită. Crema calmează rapid aceste simptome, are proprietăţi hemostatice şi antiinflamatoare. Şi, pe lângă aceasta, regenerează eficient pielea şi mucoasa din zona canalului anal, iar dacă există deja o infectare a fisurii, prin acţiunea antiseptică o tratează şi pe aceasta sau previne dezvoltarea unei eventuale infecţii.

Cum actioneaza ceaiul?


Ceaiul Hemostop are prin plantele medicinale din compoziţie o acţiune eficientă de dedurizare a scaunului şi de aseptizarea a intestinelor şi colonului. Câteodată fisurile anale nu sunt provocate de o altă afecţiune, cum ar fi constipaţia sau diareea cronică ci doar de trauma provocată de o evacuare dificilă a unui scaun tare şi voluminos. Pe lângă rezolvarea acestui aspect, ceaiul Hemostop mai are si alte beneficii: reglarea digestiei, detoxifierea la nivelul intestinelor, eliminarea gazelor abdominale. Toate acestea contribuie în mod direct sau indirect la tratarea fisurilor anale.

De ce HemoStop?


 • Pachetul 3 în 1, asigură tratament intern, extern şi de prevenţie!
 • Îndepărtează rapid simptomele neplăcute date de fisurile anale: usturimi, sângerări, durere, prurit.
 • Elimină cauzele principale ale apariţiei fisurilor anale prevenind reapariţia lor.
 • HemoStop are o compoziţie complexă, ingrediente naturale care nu crează dependenţă sau efecte secundare neplăcute.
 • Regenerează şi hidratează pielea şi mucoasele afectate. Acţiune antiseptică digestivă, intestinală şi locală.
FIBRELE TRATEAZĂ FISURILE ANALE
BENEFICIAZĂ ACUM comandă acum la CEL MAI MIC PREȚ ! OFERTA EXPIRĂ CURÂND !
89 lei
79 lei
COMANDĂ ACUM
TREBUIE SĂ LE AM !
CREMA CU EFECT IN 48 DE ORE
BENEFICIAZĂ ACUM comandă acum la CEL MAI MIC PREȚ ! OFERTA EXPIRĂ CURÂND !
76 lei
69 lei
COMANDĂ ACUM
TREBUIE O AM !
DIMINUEAZĂ FLORA PATOGENĂ
BENEFICIAZĂ ACUM comandă acum la CEL MAI MIC PREȚ! OFERTA EXPIRĂ CURÂND !
19 lei
15 lei
COMANDĂ ACUM
TREBUIE IL AM !
FIBRELE HEMOSTOP ACȚIONEAZĂ RAPID
 • elimină constipația
 • stimulează digestia
 • laxativ ușor
 • sunt detoxifiante
 • elimină grăsimile și glucidele în exces
 • absorb apa și elimină toxinele
 • împiedică asimilarea grăsimilor
 • controlează glicemia
CREMA HEMOSTOP ACȚIONEAZĂ CA AGENT
 • cicatrizant puternic
 • antiinflamator puternic
 • antibacterian
 • antifungic
 • antiviral
 • atitumoral bun
 • antireumatic mediu
CEAIUL HEMOSTOP ACȚIONEAZĂ RAPID
 • antiseptic intestinal
 • laxativ
 • carminativ
 • coleretic
 • colagog
Am avut dureri destul de mari din cauza unei fisuri anale aparute dupa cateva zile in care am fost constipata. Am fost la o clinica privata iar acolo mi-a fost recomandata operatia.

Imi este frica de operatie si nici nu sunt convinsa ca este cea mai bune solutie in toate cazurile, asa ca am inceput sa caut solutii naturiste.

Am consumat fibrele HemoStop si nu m-am mai constipat deloc de aproape 2 luni. Igiena intima este foarte foarte stricta: fac dus dupa fiecare scaun iar seara fac baie de sezut cu un ceai de coada soricelului.

Crema o aplic de 3 ori pe zi, asa cum este recomandat. Rana s-a inchis destul de repede, dar in primele 3 saptamani, poate 4, simteam ca pielea in zona este mai sensibila iar tesutul de sub piele parca mai moale decat in rest. Senzatia asta a durat pana aproape de curand. Cred ca daca ma constipam in primele 3 saptamani aveam sanse foarte mari sa deschid din nou fisura anala in aceeasi zona.

Din acest motiv m-am hotarat sa trimit marturia mea: foarte multi oameni cred ca au scapat de fisura anala daca nu ii mai doare si nu mai sangereaza. Atunci uita de problema, lasa garda jos si foarte curand o iau de la inceput cu durerile si sangerarile.

Din momentul in care ati scapat de dureri si sangerari fiti foarte atenti la dieta pentru cel putin inca 1 luna.

Multa sanatate, Raluca C.

*Disclaimer: Toate informațiile din mărturie se aplică integral autorului acesteia, iar rezultatele nu sunt garantate și pot varia în funcție de factori dependenți.
Raluca - din Confidential
Internetul este un mediu de informare extraordinar. Am gasit pe Internet pachetul HemoStop si acum lucrurile stau mult mai bine. Nu mai am usturimi cand merg la toaleta. Asta se intampla dupa o perioada lunga de timp in care usturimea devenise parte din ritualul zilnic.
Cristi - din Bucuresti
Disclaimer: rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.
UITĂ DE FISURI ANALE SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA ASTĂZI CU
PACHET COMPLET PENTRU 3 LUNI
3 fibre
3 creme
6 ceaiuri
534 lei
474 lei
PACHET COMPLET PENTRU 2 LUNI
2 fibre
2 creme
4 ceaiuri
356 lei
319 lei
PACHET COMPLET PENTRU 1 LUNĂ
1 fibră
1 cremă
2 ceaiuri
178 lei
162 lei