DISCLAIMER

Conținutul acestui site are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin convenție / legislație internațională și națională. Suplimentele naturale se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de diferiți factori, cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele 3 paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR (I)

Utilizarea (vizitarea sau cumpărarea de produse) site-lui hemostop.ro implică acceptarea unor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citita oricând pe site-ul nostru.

ATENȚIE

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Aveți obligația să citiți cu atenție tot prospectul. Dacă aveți sau credeți că aveți afecțiuni medicale sau suferiți vreo boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

Informațiile și sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătății și de către celelalte organisme abilitate și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR (II)

SC Bioelite Vert nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul hemostop.ro și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" fără garanții de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. SC Bioelite Vert nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele hemostop.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

SC Bioelite Vert garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC Bioelite Vert, fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. SC Bioelite Vert are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Firma hemostop nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră ca utilizatorul conferă societății hemostop și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății comerciale hemostop și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC Bioelite Vert SRL in calitate de autor, propietar si administrator al site-ului web hemostop.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC Bioelite Vert SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului hemostop.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • Dreptul de opozitie (art.15);
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Bioelite Vert SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

 1. oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
 2. pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
 3. transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 4. SC Bioelite Vert SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

Securitatea datelor colectate si procesate

SC Bioelite Vert SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Definitii

Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale

S.C. Bioelite Vert S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
 2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
 3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
 4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Termeni de folosire ai Serviciului

Serviciul nu este destinat spre folosinta tuturor cetatenilor. Continutul lui este prezentat frecvent intr-o maniera directa, nevoalata, pe care unii o pot considera ofensatoare. Daca nu va considerati un utilizator potrivit sau sunteti ofensat de continutul Serviciului, rugam nu folositi Serviciul.

Serviciul nu va fi utilizat pentru vreo activitate ilegala sau pentru violarea legilor din jurisdictia de care apartineti.

Serviciul nu va fi exploatat pentru accesarea de informatii neautorizate.

Compania isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe Serviciul pentru orice motiv, cu sau fara anuntarea prealabila a utilizatorilor sai.

Serviciul este furnizat in forma dorita de Companie. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea completa si riscul folosirii Serviciului. Compania nu garanteaza ca Serviciul va respecta cerintele utilizatorilor, ca utilizatorii vor fi multumiti de continutul Serviciului, ca Serviciul va fi disponibil in orice moment, ca Serviciul nu va prezenta vreo eroare de orice fel sau ca orice eroare prezenta in continutul sau va fi corectata.

Compania nu este raspunzatoare pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel rezultata din folosinta Serviciului sau.

Orice esec al Companiei de a impune sau exercita un drept expus in acesti Termeni si conditii nu inseamna renuntarea la acel drept.

Daca orice prevedere a prezentilor Termeni si conditii se dovedeste a fi invalida sau nesustenibila, ceilalti termeni se vor aplica in continuare

Acesti Termeni si conditii reprezinta intregul angajament dintre utilizator si Companie si inlocuiesc orice alte angajamente anterioare, scrise sau verbale, intre utilizator si Companie, inclusiv Termenii si conditiile ulterioare.

Comportamentul utilizatorului

Utilizatorii nu pot comunica in interiorul Serviciului continut calificat ca fiind:

 1. ilegal, amenintator, calomnios si defaimator
 2. care violeaza proprietatea intelectuala a oricarei parti implicate
 3. care este in detrimentul calitatii si spiritului intentionat de Serviciu

Exemple de continut sau comportament inacceptabile ale Serviciului includ:

 1. abuzul, hartuirea, angajarea in atacuri personale de caracter, amenintari cu violenta, intimidarea oricarei persoane sau organizatii, sau orice alt comportament amenintator
 2. angajarea sau contribuirea la orice activitate de natura ilegala sau care violeaza drepturile altora furnizarea de informatii false, care induc in eroare sau imprecise
 3. accesarea ilegala sau modificarea Serviciului pentru a implica in mod eronat o asociere a Serviciului cu Compania

Compania are dreptul, nu si obligatia, de a limita sau revoca privilegiul de utilizare a Serviciului oricui care, in acceptiunea Companiei, utilizeaza continut inacceptabil sau se angajeaza in comportamente inacceptabile

In orice moment, Compania poate refuza sa permita un comentariu sau sa-l elimine, la discretia sa. Insa Compania nu este obligata sa restrictioneze sau sa monitorizeze comunicarea intre utilizatorii Serviciului in niciun fel sau sa blocheze utilizatorii care fie utilizeaza continut inadecvat, fie se angajeaza in comportamente inacceptabile

Introducand continut in cadrul Serviciului, utilizatorul reprezinta si garanteaza ca continutul:

 1. nu va incalca drepturile niciunui tert, incluzand, insa nu si limitand, proprietatea intelectuala si drepturile proprietarilor
 2. nu este fraudulos si nu implica informatii contrafacute sau furate
 3. nu incalca nicio lege, statut, ordonanta sau regulament.
 4. nu creeaza nicio responsabilitate Companiei sau parintilor, filialelor, afiliatilor, succesorilor, angajatilor, agentilor, directorilor si actionarilor

Nu este permisa introducerea de continut folosind metode neautorizate de generare (inclusiv roboti)

Compania nu poate controla tot continutul introdus de terti in interiorul Serviciului si nu garanteaza precizia, integritatea sau calitatea acestui continut.

Utilizatorul intelege ca folosind Serviciul poate fi expus unui continut pe care il poate califica ca fiind ofensator, indecent, incorect sau neplacut si este de acord ca sub nicio circumstanta Compania nu va fi facuta raspunzatoare pentru continutul Serviciului, inclusiv pentru erorile sau omisiunile din continutul sau, sau pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel ca rezultat al folosirii continutului Serviciului. Utilizarea Serviciului este protejata de Politica de Confidentialitate.

Drepturi de autor si apartenenta

Compania detine drepturi de proprietate intelectuala asupra oricarei parti protejabile a Serviciului, incluzand, dar nu limitandu-se la, design, grafica, functionalitate si documentatie. Nu este permisa copierea, modificarea si decompilarea oricarei parti a Serviciului detinut de Companie

Orice document, mesaj, grafic, imagine, fisier, date sau orice alta informatie (denumita “Continut”) introdusa de un utilizator in cadrul Serviciului ramane proprietatea sa exclusiva si singulara, fiind unic responsabil pentru Continutul inscris si consecintele publicarii acestuia in cadrul Serviciului Pentru ca Serviciul sa functioneze, Compania are nevoie de dreptul de a folosi continutul publicat de utilizator. De aceea, cand utilizatorul publica continut in cadrul Serviciului, este de acord sa asigure Companiei (si afiliatilor si sublicentiatilor sai) in mod irevocabil, perpetuu, la nivel global, non-exclusiv, dreptul de a copia, distribui, publica parti din continutul publicat in cadrul Serviciului, in cadrul serviciilor afiliate Serviciului si in orice alta parte (incluzand, insa nelimitandu-se la, presa scrisa, video, audio sau online), fara a tine cont de forma de media utilizata, daca ea mai exista acum sau in viitor.

Utilizatorul indreptateste Compania (si afiliatii si sublicentiatii sai) sa foloseasca numele de utilizator pe care utilizatorul l-a folosit in publicarea continutului, daca aleg sa o faca, atata timp cat folosirea numelui de utilizator nu releva informatii de identificare personale. Prin publicarea de continut in cadrul Serviciului, utilizatorul reprezinta si garanteaza dreptul de a putea publica continutul respectiv si admite dreptul viitor al Companiei de a utiliza continutul.

Compania nu este responsabila pentru orice deterioare sau pierdere rezultata din transmiterea informatiilor Serviciului sau, cum sunt mesajele personale in cadrul unor retele necriptate(ca e-mail-ul). Compania respecta proprietarea intelectuala a altora. Poate, in circumstante anume si la discretia sa, limita accesul sau sterge conturile unor utilizatori care au incalcat dreptul altor utilizatori in mod repetat.

Daca un utilizator considera ca ceea ce a publicat in interiorul Serviciului a fost copiat intr-un mod care incalca legea dreptului de autor sau drepturile de proprietae intelectuala i-au fost incalcate, este indreptatit sa trimita o formulare clara la adresa contact@bioelite.ro.

Preturi

Toate preturile afisate pe site contin TVA