Fibrele oferă multiple beneficii organismului tău: tratează constipaţia, regleaza digestia si glicemia.

 • Fibrele HemoStop acţionează ca laxativ de volum şi elimină eficient constipaţia!
 • Reglează peristaltismul şi tranzitul intestinal!
 • Stimulează digestia, elimină toxinele, reglează nivelul glucozei şi al colesterolului din sânge!

Tratamentul constipatiei cu fibrele HemoStop

Fibrele HemoStop reprezintă o îmbinare complexă de fibre din cereale, fructe şi legume îmbogăţită cu garcinia şi scorţişoară. Împreună acţionează sinergic nu doar pentru suplimentarea dietei cu fibre naturale cât mai ales pentru obţinerea rezultatelor benefice - tratarea constipaţiei, reglarea digestiei, controlul glicemiei şi colesterolului.

Fibrele alimentare care intră în compoziţia cerealelor, legumelor, fructelor şi seminţelor sunt din punct de vedere chimic polizaharide. Se împart în două categorii principale: fibre vegetale solubile (cele care se dizolvă în apă) şi fibre vegetale insolubile (cele care nu se dizolvă).

Rolul fibrelor în procesul de digestie şi de formare şi evacuare a scaunului este foarte important. Ele nu sunt digerate în tractul digestive dar intervin în reglarea peristaltismului şi a tranyitului intestinal. Modul de acţiune al fibrelor este în funcţie de solubilitatea lor.

Astfel fibrele solubile formează, în prezenţa apei, un material gelatinos, care măreşte perioada de digestie a alimentelor, dedurizează şi emoliază scaunul, uşurînd evacuarea acestuia. Sunt reprezentate de gume, pectine, unele hemiceluloze şi mucilagii şi se găsesc îm special în fructe (mere, citrice, pere, afine, căpşuni) dar şi în cereale, legume şi oleaginoase.

Mucilagiile au capacitatea de a absorbi de circa 13 ori greutatea lor în apă. De asemeni, mucilagiile au proprietatea de a absorbi substanțele toxice din intestine și de a le elimina, contribuind, în mod esențial, la detoxifierea organismului și la menținerea sănătății colonului.

Mucilagiile prezintă, de asemenea, acţiune emolientă şi protectoare asupra mucoasei gastroduodenale, motiv pentru care pot fi considerate un bun pansament gastroduodenal.

Fibrele insolubile au proprietatea de gonflare, îşi măresc foarte mult volumul, ca un burete care se umflă şi reglează formarea scaunului, elimină toxinele din corp. Cele mai întâlnite sunt celuloza, hemiceluloza, lignina, prezente în special în cereale. Ele au proprietatea de a fixa o mare cantitate de apă, mărindu-şi volumul şi stimulând peristaltismul intestinal; creşterea bolului fecal stimulează reflexele de defecaţie şi accelerează tranzitul intestinal.

Datorită capacităţii de gonflare, fibrele insolubile acţionează ca laxativ de volum, crescând totodată senzaţia de saţietate, efect salutar în cazul în care se doreşte reducerea greutăţii corporale.

Constipaţie = dureri, lipsa poftei
de mâncare, greţuri

In funcţie de cauza apariţiei constipaţiei, aceasta este o afecţiune de sine stătătoare (alimentaţia necorespunzătoare, săracă în fibre, consum insuficient de lichide, sedentarism, sarcina, administrarea de diverse medicamente) sau reprezintă simptomul unei alte boli. Suferi de constipaţie dacă evacuarea scaunului are loc la mai mult de 48 de ore şi este însoţită de dificultate de evacuare. Bineînţeles că diferă de la o persoană la alta, unii având scaune zilnic, alţii chiar la 2-3 zile.

Totuşi după 3 zile e prea mult, scaunul devine mult mai tare şi mai uscat (se absoarbe apa din colon) şi eliminarea sa este dificilă şi chiard ureroasă. Ca să nu mai spunem de toate toxinele care se adună şi se absorb în organism, de afectarea ţesuturilor colonului, de dureri şi crampe abdominale şi alte neplăceri date de constipaţie cum sunt hemoroizii şi fisurile anale.

Constipaţia aduce cu ea şi o altă serie de simptome neplăcute: balonare, disconfort abdominal, greţuri, anorexie, halenă, cefalee sau dureri abdominale.

Cauzele şi factorii care duc la apariţia constipaţiei

Procesul de formare al scaunului este următorul: din digestive rezultă alimente semilichide care trec întâi prin intestinal subţire unde sunt absorbite substanţele nutritive cât şi o mare cantitate de apă. Astfel materialul rezidual rămas, care ajunge în capătul colonului formează scaunul solid pentru că cea mai mare parte a apei a fost absorbită. Scaunul ajunge la rect pentru a fi evacuate prin contracţiile muscular ale colonului. În caz de constipaţie scaunul este foarte tare şi uscat sau atunci când contracţiile musculare ale colonului sunt prea lente.

 • Consumul insuficient de lichide - apa, sucurile natural, ceaiurile, supele măresc cantitatea de apă din intestine astfel încât se formează materii fecale voluminoase, mai moi şi mai uşor de evacuate prin colon.

  Cantitatea minimă de lichide consummate zilnic este de minim 2 litri. Dacă nu consumăm suficiente lichide, organismul îşi va extrage cât mai multă apă, esenţială în toate procesele fiziologice şi metabolice, din intestinal subţire, având ca rezultat apariţia constipaţiei.

 • Dietă săracă în fibre – fibrele, atât cele insolubile cât şi cele solubile au un rol esenţial în formarea şi eliminare scaunului. Cele solubile sunt în general reprezentate de mucilagii care formează în intestin un fel de masă gelatinoasă.

  Fibrele insolubile se comporta ca un burette care absoarbe apa, se umflă si prin această acţiune ajută la formarea rapidă a unui scaun dedurizat şuâi uşor de eliminate. Dacă dieta este săracă în fibre dar bogată în alimente grase şi procesate precum cele din carne, lactate, ouă, alimentaţie tip fast-food, prăjeli, uscături, prea condimentate, scaunul care se formează este uscat şi tare provocând constipaţia.

 • Sedentarismul, lipsa mişcării fizice face ca şi musculature colonului să aibă o activitate mai lentă şi să întârzie astfel evacuarea scaunului. Din acest motiv persoanele bolnave, imobilizate la pat suferă de constipaţie.

 • Foarte multe medicamente determină apariţia constipaţiei prin încetinirea mişcărilor colonului: antiacide gastrice cu calciu şi/sau aluminiu, antihipertensive, analgezice (narcotice), antispastice, antidepresive, medicamente cu fier, laxativele şi diureticele în exces etc.

 • Diferite alte afecţiuni: sindromul de colon iritabil, scleroza multiplă, Parkinson, diabetul zaharat, hipo şi hipertoroidia, hipercalcemia, accidente vasculare cerebrale, lupusul eritematos sistemic, sclerodermia, cancerul de colon, obstrucţiile intestinale, aderenţele, diverticuloza.

 • Amănarea frecventă a nevoii de a merge la toaletă.

 • Sarcina.

 • Îmbătrânirea organismului.

 • Călătoriile şi/sau schimbarea locaţiei pentru o anumită perioadă –

 • cauză emoţională.

De ce sa aleg Fibrele HemoStop?

Pentru ca au un conţinut de circa 80% de fibre din cereale, fructe şi legume: psyllium, bambus, grâu, ovăz, in, măr, morcov. Acestea acţionează ca laxative de volum, hipolipemiante, hipocolesterolemiante, detoxifiante, reglatoare a tranzitului intestinal, hipoglicemiante, antiinflamatoare şi protectoare la nivel intestinal şi reechilibrante a florei intestinale.

Esenţial este însă consumul a cel puţin 2 litri de apă pe zi, altfel aceste fibre pot provoca constipaţia în loc să o trateze.

hot

Indicatiile fibrelor

 • Constipaţie acută şi cronică
 • Colici intestinale
 • Balonare
 • Afecţiuni digestive
 • Obezitate
 • Hiperlipemie
 • Hipercolesterolemie
 • Ateroscleroză
 • Afecţiuni cardiovasculare
 • Diabet zaharat
 • Hemoroizi, fisuri anale
 • Hiperglicemie
nou

Cum actioneaza fibrele?

 • Reglatoare a tranzitului intestinal
 • Normalizarea contracţiilor intestinale
 • Menţinerea sănătăţii tractului gastrointestinal
 • Eliminarea gazelor intestinale
 • Antiinflamatoare şi protectoare la nivel intestinal
 • Reechilibrantă a florei intestinale
 • Detoxifiantă la nivelul intestinelor
 • Reducerea greutăţii corporale
 • Reglarea apetitutlui excesiv
Si eu si sotia folosim HemoStop de peste 2 ani si suntem foarte multumiti de efectele acestuia asupra organismului. Mie mi s-a reglat tranzitul intestinal, sotia a scapat de constipatie si a si slabit un pic iar la amandoi ne-a scazut nivelul colesterolului. Eu personal sunt pasionat de medicina naturista. Citesc atat cat imi permite timpul si incerc sa inteleg cat mai mult. O data ce ati inteles cum actioneaza plantele din compozitia HemoStop, nu va mai mirati deloc de efectele benefice pe care le simtiti. Fam. Rascu , din Drobeta-Turnu Severin
Tocmai am incheiat o tura de tratament de 3 luni cu HemoStop. Desi am doar 32 de ani, am reusit sa imi dau peste cap tranzitul intestinal din cauza serviciului (mananc multa hrana rece la ore neregulate). Am consumat HemoStop timp de 2 ori pe zi, cate 2 lingurite amestecate cu iaurt sau cu un fresh de portocale. Nu am crezut ca voi ajunge sa beau 2 litri pe apa pe zi dar dupa nici o saptamana am inceput sa imi fac norma, iar acum beau lejer 2.5 litri de apa pe zi. Cu aceasta cura, am reusit sa scap de constipatie, deja am un regim alimentar mai sanatos si, in plus, am si slabit cu cateva kilograme bune. Florin , din Bucuresti

* Disclaimer: rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Produsele noastre

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale
94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7.00 lei

Înlătură rapid durerea, inflamația, mâncărimea si iritația mucoasei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor
89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10.00 lei

Formulă exclusivă bazată pe fibre provenite din 9 plante esențiale

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale
34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5.00 lei

Tonifiază venele, are efect antiinflamator, calmează durerile si crampele

Perna gonflabila pentru hemoroizi
115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18.00 lei

Perna gonflabilă pentru hemoroizi oferă alinare instantanee și confort optim

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi
157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna Regular pentru hemoroizi, echilibru Perfect, confort în fiecare zi, pana la 100kg

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi
167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 100kg

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi
187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 130kg

HemoStop, Tratament pentru 1 luna
Pachetul conține
 • 1 Cremă
 • 1 Fibră
 • 2 Ceaiuri
224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 2 luni
Pachetul conține
 • 2 Creme
 • 2 Fibre
 • 4 Ceaiuri
434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 3 luni
Pachetul conține
 • 3 Creme
 • 3 Fibre
 • 6 Ceaiuri
609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30.00 lei
Crema pentru hemoroizi si fisuri anale
94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7.00 lei

Înlătură rapid durerea, inflamația, mâncărimea si iritația mucoasei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor
89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10.00 lei

Formulă exclusivă bazată pe fibre provenite din 9 plante esențiale

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale
34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5.00 lei

Tonifiază venele, are efect antiinflamator, calmează durerile si crampele

Perna gonflabila pentru hemoroizi
115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18.00 lei

Perna gonflabilă pentru hemoroizi oferă alinare instantanee și confort optim

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi
157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna Regular pentru hemoroizi, echilibru Perfect, confort în fiecare zi, pana la 100kg

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi
167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 100kg

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi
187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 130kg

HemoStop, Tratament pentru 1 luna
Pachetul conține
 • 1 Cremă
 • 1 Fibră
 • 2 Ceaiuri
224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 2 luni
Pachetul conține
 • 2 Creme
 • 2 Fibre
 • 4 Ceaiuri
434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 3 luni
Pachetul conține
 • 3 Creme
 • 3 Fibre
 • 6 Ceaiuri
609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30.00 lei
Crema pentru hemoroizi si fisuri anale
94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7.00 lei

Înlătură rapid durerea, inflamația, mâncărimea si iritația mucoasei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor
89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10.00 lei

Formulă exclusivă bazată pe fibre provenite din 9 plante esențiale

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale
34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5.00 lei

Tonifiază venele, are efect antiinflamator, calmează durerile si crampele

Perna gonflabila pentru hemoroizi
115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18.00 lei

Perna gonflabilă pentru hemoroizi oferă alinare instantanee și confort optim

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi
157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna Regular pentru hemoroizi, echilibru Perfect, confort în fiecare zi, pana la 100kg

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi
167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 100kg

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi
187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 130kg

HemoStop, Tratament pentru 1 luna
Pachetul conține
 • 1 Cremă
 • 1 Fibră
 • 2 Ceaiuri
224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 2 luni
Pachetul conține
 • 2 Creme
 • 2 Fibre
 • 4 Ceaiuri
434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 3 luni
Pachetul conține
 • 3 Creme
 • 3 Fibre
 • 6 Ceaiuri
609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30.00 lei
Crema pentru hemoroizi si fisuri anale
94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7.00 lei

Înlătură rapid durerea, inflamația, mâncărimea si iritația mucoasei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor
89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10.00 lei

Formulă exclusivă bazată pe fibre provenite din 9 plante esențiale

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale
34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5.00 lei

Tonifiază venele, are efect antiinflamator, calmează durerile si crampele

Perna gonflabila pentru hemoroizi
115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18.00 lei

Perna gonflabilă pentru hemoroizi oferă alinare instantanee și confort optim

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi
157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna Regular pentru hemoroizi, echilibru Perfect, confort în fiecare zi, pana la 100kg

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi
167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 100kg

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi
187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20.00 lei

Perna ConfortMax pentru hemoroizi, maxim de confort, fără compromisuri, pana la 130kg

HemoStop, Tratament pentru 1 luna
Pachetul conține
 • 1 Cremă
 • 1 Fibră
 • 2 Ceaiuri
224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 2 luni
Pachetul conține
 • 2 Creme
 • 2 Fibre
 • 4 Ceaiuri
434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37.00 lei
HemoStop, Tratament pentru 3 luni
Pachetul conține
 • 3 Creme
 • 3 Fibre
 • 6 Ceaiuri
609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30.00 lei