Informații despre politica de returnare

Cumparatorul va putea returna produsele fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta niciun fel de penalitati in decurs de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului. Taxele de retur sunt suportate de catre vânzator pentru comenzile de doua sau mai multe produse. Taxele de retur sunt suportate de catre cumparator pentru comenzile de un produs.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la

primirea produsului si in urmatoarele conditii:

  • produsele sa nu fi fost purtate, spalate si sa nu prezinte orice fel de urme de uzura;
  • produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu eticheta intacta, in starea in care au fost expediate de catre vânzator (ex: eticheta sa nu fie rupta sau inlaturata)

Cum returnezi un produs?

Trimite un email la contact@hemostop.ro si spune-ne ca vrei sa returnezi produsele cumparate. Vei primi un raspuns in maxim 3 zile lucratoare.

Poti returna produsele achizitionate de pe site-ul hemostop.ro fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protectia consumatorilor. In cazul in care ai primit un produs diferit fata de cel comandat sau este defect, taxele de transport vor fi suportate de catre noi.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare. In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar in contul indicat de tine in emailul de retur, in cel mult 30 de zile de la primirea produselor inapoi. Altfel, in cazul in care se opteaza pentru un alt produs, se urmeaza termenii de livrare standard, adica maxim 3 zile lucratoare.

Produse care NU pot fi returnate:

  • produsele aflate la promotii, care beneficiaza de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse care se afla pe stoc sau cu un cupon valoric in valoare egala cu produsele initial comandate.
  • gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cumparate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse care se afla pe stoc sau cu un cupon de valoric in valoare egala cu produsele initial comandate.