×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Cum să aplicăm corect cremele antihemoroidale?

Cum aplicam crema pentru hemoroizi sau fisuri anale?

Hemoroizii sunt vene umflate şi inflamate din exteriorul sau din interiorul canalului anal (anus şi ultimii 5 centimetri ai colonului).

Hemoroizii externi se simt şi se identifică imediat prin palpare, ei apar ca nişte bile din piele, lângă anus, având o culoare de la albăstrui la roşu deschis. Cei interni se identifică mai ales prin simptomele specifice, sângerări, eliminarea de mucozităţi în scaun sau senzaţia de blocare, de obstrucţie în momentul defecaţiei.

Dar, orice fel de hemoroizi am avea, externi sau interni, atunci când apar simptomele neplăcute – durere, mâncărime, usturime, vrem să facem ceva urgent pentru a scăpa de suferinţă. Primul pas indicat în tratarea acestora este utilizarea unei creme terapeutice pentru a îndepărta rapid simptomele.

Cremele antihemoroidale, precum este şi crema HemoStop, au rolul de a calma şi a îndepărta durerile, usturimile, mâncărimile provocate de hemoroizi, de a reduce sângerarea, de a regenera ţesuturile epiteliale din zona rectală, de a înlătura inflamaţia şi eventuala infecţie a zonei, de a reduce edemele, de a proteja pielea şi de a preveni reapariţia altor hemoroizi.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex