×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - micul dejun

Ce mâncăm la micul dejun dacă avem hemoroizi sau fisuri anale?

Pentru a ne păstra sănătoşi dar şi pentru a ne trata de diverse afecţiuni este foarte importantă dieta pe care o avem. Degeaba bem ceaiuri, luăm medicamente sau suplimente alimentare dar continumă să mâncăm burgeri şi cartofi prăjiţi.

Acelaşi lucru este valabil şi dacă suntem sănătoşi şi doar dorim să prevenim apariţia unor afecţiuni.

Atunci când abordâm o dietă nouă trebuie să ştim ce alimente sunt interzise atunci când avem hemoroizi cât şi cele care trebuie consumate cu moderaţie:

  1. Condimente tari precum piper, usturoi, ceapă, muştar
  2. Carne in exces (interzise cu totul carnea de porc, carnea de vânat, carnea de raţă, carnea de gâscă), grăsimi, produse de origine animală grase (smântână, caşcaval, brânzeturi rafinate etc)
  3. Alimente procesate excesiv şi rafinate – mezeluri, mâncare de tip fast-food, alimente prăjite, hamburgheri, cartofi prăjiţi, sarmale, cârnaţi, maioneză, sosurile grase etc
  4. Fasolea albă, varză călită, murături
  5. Cafea, alcool, ceai negru în cantităţi mari
  6. Zahărul alb rafinat, pâinea albă, cerealele rafinate din făină albă, orez alb, prăjiturile de patiserie, dulciuri cu zahăr şi grăsimi animale, intens procesate.
  7. Băuturile carbogazoase
  8. Îngheţată şi alte dulciuri rafinate

Dar acum să vedem ce am putea mânca şi sănătos şi gustos şi să ne satisfacă şi dorinţele culinare.

Şi pentru că ziua începe cu micul-dejun, masa cea mai importantă, la fel începem şi noi cu câteva sugestii de reţete pentru această masă.

I. Cereale integrale cu fructe şi lapte sau iaurt


Cea mai rapidă şi simplă reţetă pentru masa de dimineaţă o constituie chiar cerealele cu musli, fulgi de porumb, fulgi de ovăz, fulgi de grâu, fructe deshidratate (merişoare, caise, prune, ananas, ghimbir, stafide) consumate cu iaurt sau lapte degresat sau, în cazul vegetarienilor şi veganilor, cu lapte de soia sau de orez.

Furnizează un "pachet" complet de nutrienţi, carbohidraţi, lipide, vitamine, minerale. Şi o mulţime de fibre atât de benefice pentru persoanele cu hemoroizi! Cerealele și fructele deshidratate conțin atât fibre solubile cât și insolubile care stimulează digestia, ajută la formarea și la eliminarea cu ușurință a scaunului, reglează peristaltismul intestinal, eliminând astfel constipația, principala cauză a apariției hemoroizilor.

Se prepară rapid, se consumă cu plăcere, se digeră în câteva ore furnizând astfel o sursă puternică de energie peste zi.

În această reţetă nu trebuie să vă spunem cantităţile, lăsaţi-vă imaginaţia la lucru. Sau folosiţi cerealele, fructele, seminţele pe care le avetâţi în cămară.

Puteţi chiar să luaţi un mic dejun rapid cu câteva linguri de Fibre Hemostop, la care adăugaţi câteva seminţe oleaginoase crude şi puţină miere de albine, şi iaurt degresat!

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex