×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Reţete pentru cei care suferă de hemoroizi - dulciuri sănătoase

Când proteinele sunt digerate, ele sunt defalcate în aminoacizi, care sunt substanțe nutritive utilizabile. Când proteinele sunt luate cu zahăr, ele putrezesc; ele sunt defalcate într-o varietate de ptomaine și leucomaine, care sunt substanțe toxice nonutilizabile. Digestia enzimatică a alimentelor le pregătește pentru a fi utilizate de către organismul nostru. Descompunere bacteriană le face improprii pentru utilizarea de către corpul nostru. Primul proces ne dă substanțe nutritive; al doilea ne oferă otrăvuri. Din acest motiv, dulciurile rafinate au ca efecte negative scăderea motilității gastrointestinală, apariția constipației, a hemoroizilor, a cancerului de colon.

Dar ne plac foarte mult dulciurile. Și avem și nevoie de ele în dieta noastră! Dar ce facem ca să ne păstrăm totuși sănătatea? Folosim zahăr brun, miere de albine în loc de zahăr. Alegem fructe și oleginoase pe care să le includem în prăjituri!

Pornind de la aceste aspecte, încercăm să vă dăm câteva idei:

1. Prăjitură cu nuci, stafide și zahăr brun


Stafidele conțin o cantitate mare de fibre, potasiu, fier, fosfor, vitamine - acid ascorbic, niacina și piridoxina, antioxidanți. Fibrele din stafide își măresc volumul și în acest fel determină un efecte laxativ și de curățare a colonului. Ele stimulează flora intestinală prebiotică. În acest mod au efecte benefice asupra persoanelor care suferă de constipație, hemoroizi sau/și fisuri anale.

Nucile sunt foarte bogate în fibre alimentare, ajută la menținerea unei digestii sănătoase fiind o sursă bogată și de proteine.

Ingrediente:

 1. 1 cană cu nuci mărunțite
 2. 100 g zahar brun
 3. 100 ml ulei
 4. 100 ml apa minerală
 5. Zahăr vanilat
 6. 1 plic de praf de copt
 7. 150-200 g făină
 8. 50 g stafide
 9. coajă rasa de lămâie
 10. scorțișoară

Mod de preparare:

 1. Se amestecă zahărul brun cu uleiul, apa minerală, un vârf de sare, coaja de lămâie, zahărul vanilat. Se încorporează ușor făina și apoi și praful de copt stins cu suc de lămâie, scorțișoara.
 2. Se tapetează cu făină o tavă unsă cu ulei. Se toarnă compoziția și se încorporează și nucile.
 3. Se bagă la cuptorul încins în prealabil, pentru circa 30 de minute.
 4. După ce se răcește se taie bucăți.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

  Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex