×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Remedii pentru tratarea hemoroizilor | Forță din natură

Remedii pentru tratarea hemoroizilor

Hemoroizii, adică afecţiunile date de inflamarea şi dilatarea venelor de la nivelul anusului şi rectului, au simptome foarte neplăcute – durere, usturime, mâncărime. Tocmai aceste simptome ne obligă să luăm măsuri. Nimeni nu vrea să stea şi să sufere, iar tratamentele necesare se pot aplica foarte uşor chiar acasă.

Dar cum? Vrem să fie ceva cu acţiune rapidă şi eficientă! Şi fără efecte secundare! Să ne gândim la o schemă de tratament care ar trebui să atingă următoarele obiective:

  1. Înlăturarea rapidă a simptomelor neplăcute
  2. Tratarea şi îndepărtarea cauzelor care au dus la apariţia hemoroizilor
  3. Adoptarea unor schimbări în stilul de viaţă şi în dietă astfel încât să prevenim reapariţia acestei afecţiuni.

Primul obiectiv se atinge cel mai uşor prin tratamente locale, băi de şezut, exerciţii fizice uşoare. Pentru un tratament local, rapid şi eficient, deosebit de utile sunt unguentele, gelurile şi cremele. Prin efectele sale antiinflamatoare, antipruriginoase, calmante, hidratante, regenerante şi hemostatice, crema pentru hemoroizi HemoStop este cea mai bună alegere. Datorita compozitiei (tataneaza, galbenele si propolis), crema HemoStop acţionează eficient încă de la prima aplicare.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex