×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Hemoroizii în timpul sarcinii | Ce este de făcut?

Șansele de apariție a hemoroizilor sunt mai mari la femeile gravide, atât în timpul sarcinii, în special în al treilea trimestru, cât și în timpul travaliului.

Șansele de apariție a hemoroizilor sunt mai mari la femeile gravide, atât în timpul sarcinii, în special în al treilea trimestru, cât și în timpul travaliului. De ce se întâmplă acest lucru? De vină sunt mai mulți factori determinați de prezența sarcinii:

  1. Uterul mărit și îngreunat de sarcină exercită o presiune mai mare asupra zonei pelviene.
  2. Fluxul sanguin crescut în zona pelviană determinat de necesitatea oxigenării și hrănirii adecvate a fătului, determină umflarea venelor din zona rectală.
  3. În timpul sarcinii se intensifică sau apare constipația care creează toate condițiile pentru apariția hemoroizilor: presiune crescută, "sugrumarea" venelor, forțarea mușchilor anusului etc.
  4. Secreția crescută de hormoni pe timpul sarcinii duce la o relaxare generală a țesuturilor inclusiv a pereților venelor ceea ce determină dilatarea și slăbirea elasticității lor.
  5. Creșterea în greutate a femeii gravide mărește presiunea exercitată asupra zonei pelviene.
  6. Secreția de progesteron încetinește digestia determinând constipația.
  7. Efortul la care sunt supuși mușchii din această zonă în timpul travaliului este foarte mare și poate "strangula" venele hemoroidale.
  8. Sarcinile repetate, o vârstă mai mare a femeii gravide, un bebeluș cu greutate mare, peste medie sunt tot atâția factori care pot duce la apariția hemoroizilor.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex