×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Cele mai eficiente tratamente pentru hemoroizi | Vezi acum

Tratati in mod eficient hemoroizii

Pentru a trata hemoroizii există acum foarte multe opțiuni, atât alopate, cu medicamente de sinteză, cât și naturale. Pe care să le alegem? Care sunt cele mai eficiente și mai rapide? Să încercăm să le prezentăm pe cele mai bune! Din cele naturale, care nu prezintă efecte secundare!

Împreună cu tratamentele interne și externe, trebuie realizate și alte acțiuni:

  1. schimbarea dietei
  2. creșterea cantității de fibre din dietă se face prin alimente bogate în fibre (brocoli, fasole, grâu, tărâțe de ovăz, cereale integrale, fructe proaspete)
  3. consumul de cel puțin 2 l de lichide pe zi, ajută și la înmuierea scaunului și la eliminarea constipației
  4. îndepărtarea din alimentație a alimentelor interzise, condimente tari, alimente tip fast-food, alimente prăjite etc
  5. băi de șezut, de 20 de minute, cu apă caldă – dimunează pruritul, iritarea și reduc spasmele musculaturii sfincterului. Uscarea se face prin tamponare nu prin frecare pentru a nu irita iar zona.
  6. exerciții fizice moderate, cum ar fi mersul pe jos vioi 20-30 de minute pe zi, poate ajuta la stimularea functiei intestinale. O viață sedentară provoacă și alte probleme de sănătate nu doar hemoroizi!
  7. atunci când simțiți nevoia de a defeca, mergeți la baie imediat, nu așteptați! Presiunea exercitată asupra vaselor de sânge și a musculaturii agravează hemoroizii. Și nu stați ore în șir la toaletă! Cărțile sau revistele nu se citesc acolo!
  8. folosiți hârtie igienică moale sau, și mai bine, șervețele umede. În cazuri de durere acută ajută și compresele cu gheață!

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex