Informații despre comanda si livrarea produselor

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost plasata conform indicatiilor din formular, informatiile introduse sa fie corecte si conforme cu realitatea iar comanda sa fie confirmata de catre site-ul nostru printr-un mesaj transmis pe ecranul de pe care a fost plasata.

De regula, comenzile plasate in zilele lucratoare inainte de ora 14:00, sunt procesate si expediate in aceeasi zi, iar cele plasate dupa aceasta ora, vor fi procesate in ziua lucratoare urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Toate comenzile se livreaza prin curier rapid iar durata transportului este de 1-2 zile lucratoare. In zilele nelucratoare si sarbatorile legale nu se fac procesari sau livrari de comenzi. In perioade aglomerate de promotii, procesarea comenzilor poate dura pana la 5 zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda plasata pe acest site se considera un contract intre cumparator si vânzator, fiecare parte trebuind sa isi indeplineasca atributiile. Aceasta inseamna ca vânzatorul se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Livrarea produselor HemoreStop este asigurata de catre o firma de curierat cu care s-a incheiat in prealabil un contract de livrare.

Cumparatorului ii este permisa deschiderea coletului doar dupa ce s-au semnat actele de primire si achitat contravaloarea acestuia.

Taxa de transport:

  • 16 lei pentru comandarea unui singur produs
  • Gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 de lei

In cazul in care coletul prezinta semne de deteriorare, recomandam cumparatorului sa refuze primirea si sa contacteze vânzatorul. Reclamatiile ulterioare referitoare la acest aspect nu vor fi luate in considerare.

Pentru termene de expediere sau de livrare ce nu pot fi respectate, vânzatorul va anunta cumparatorul pentru a-i comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile din formularul de comanda sunt furnizate gresit sau incomplet de catre cumparator, vânzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. In anumite cazuri comanda poate fi anulata de catre vânzator.

Vânzatorul are dreptul de a refuza comenzile suspecte (numar foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate).

Daca termenul de livrare nu poate fi respectat, se va comunica un nou termen estimat pentru livrare. Daca noul termen nu este acceptat, comanda poate fi anulata.