×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Sunt hemoroizii influentati de vreme?

Cum actioneaza vremea asupra hemoroizilor?

Este binecunoscut faptul că vremea ne influențează starea de sănătate. Temperatura prea scăzută sau prea mare, umezeala sau uscăciunea, vântul puternic, schimbarea presiunii atmosferice, alternanțele meteo bruște, ne dau dureri de cap, răceli, amețeli, contracții musculare, creșterea tensiunii arteriale, crize de spasmofilie, dureri reumatismale, articulare etc. Pot apărea, de asemenea tulburări de auz, cu sau fără senzație de vertij (amețeală), dereglări ale glandei tiroide, colici renale, biliare sau intestinale.

Dar oare și hemoroizii sunt influențați de vreme?

Doctorii proctologi și furnizorii de medicamente și suplimente specifice pentru tratarea hemoroizilor au observat că pacienții care suferă de aceste afecțiuni apelează mai des la ajutor medical și la tratament în perioada iernii. În această perioadă, organismul uman, în procesul fiziologic normal de menținere a temperaturii, pornește de la o temperatură mai scăzută decât în alt anotimp. Din acest motiv temperatura corpului scade puțin sub 37C (36.5 grade Celsius, în medie) și, ca urmare, se reduce și circulația sanguină. Astfel, hemoroizii se vindecă mai greu deoarece, datorită temperaturii mai scăzute, mușchii sunt mai contractați determinând o presiune mai mare asupra zonei rectale. Vasoconstricția se produce pentru a împiedica pierderea căldurii și astfel venele hemoroidale sunt supuse unei tensiuni suplimentare.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex