×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Prevenirea hemoroizilor | Cine previne NU tratează

Invata sa previi hemoroizii

Cel mai bun mod de a ne păstra sănătatea este de a preveni apariția unei afecțiuni. Fiind informați și cunoscând cauzele care pot duce la îmbolnăvirea organismului putem să ne luăm toate măsurile de prevenire.

Acest lucru nu este tocmai simplu – după o informare bună privind cauzele bolilor urmează și "înlăturarea" acestora din viața noastră. Nu e ușor să-ți schimbi obiceiurile pe care ți le-ai format de-a lungul existenței. Obiceiuri privind dieta, munca, odihna, relaxarea. Dar ce este sigur e că merită. E mult mai bine să previi decât să tratezi. Șoferii care "țin" cu adevărat la mașina lor o îngrijesc cu atenție tocmai pentru a preveni defectarea acesteia. Dar câți dintre noi procedăm la fel cu propriul corp? Și nu uitați, mașina o putem înlocui, dar corpul nostru, NU!

Deci, să începem cu...începutul: care sunt cauzele apariției hemoroizilor?

 1. Poziția prelungită pe scaun.
 2. Constipația care duce la forțarea mecanică a zonei anusului.
 3. Diareea, care are, deși e opusul constipației, același efect prin suprasolicitarea zonei anusului.
 4. O dietă săracă în fibre, fructe, legume și bogată în alimente superprocesate, condimentate, grase, uscate, băuturi alcoolice și carbogazoase.
 5. Sedentarismul și obezitatea. Greutatea excesivă mărește presiunea exercitată asupra zonei rectale și astfel determină apariția hemoroizilor.
 6. Sarcina și nașterea la femei. Prin greutatea adusă de sarcină și prin efortul intens din timpul nașterii, vasele sanguine din zona anusului și a colonului sunt supuse unei forțe mari care pot duce la sugrumarea acestora, umflarea lor, apariția hemoroizilor.
 7. Tusea severă și persistentă la persoane cu diverse afecțiuni respiratorii, la fumători.
 8. Ridicarea de greutăți în mod exagerat. Când încercați să ridicați greutăți mari corpul este supus unei mari presiuni care sugrumă venele și astfel duce la umflarea acestora și la apariția hemoroizilor.
 9. Lipsa de igienă în zona rectală.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

  Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex