×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

3 tratamente pentru fisuri anale | Soluții naturiste

3 Tratamente pentru Fisuri Anale

Ce sunt fisurile anale? Mulți le confundă cu hemoroizii. Diferența este esențială. Hemoroizii afectează venele hemoroidale iar fisura anală afectează epiderma, pielea din zona anusului.

Pe când hemoroizii sunt întălniți în special la o vârstă mai mare de 40 de ani și la oameni cu un regim de viață nesănătos, fisurile anale sunt relativ frecvent întâlnite atat la barbati cat si la femei, indiferent de vârstă. Fisura anala se întâlnește chiar și la copii fiind cea mai frecventă cauză a sângerării rectale la aceștia.

Fisurile anale sunt foarte dureroase pentru că afectează acel țesut al pielii numit anoderm care conține un număr mare de nervi senzoriali somatici. Deși pare o mică zgârietură, ea provoacă durere și usturime. Pot apărea și senzații de mâncărime, ușoare săngerări și chiar un miros neplăcut în cazul infectării.

Principalele cauze ale fisurilor anale sunt traumele din zona anusului și din cea a canalului anal. Aceste traume sunt provocate de constipație, diaree frecventă, eliminarea forțată a scaunului, în special în cazul unuia voluminos și tare, anumite investigații medicale precum colonoscopia, efortul din timpul nașterii, deshidratarea pielii din această zonă.

Ca și la hemoroizi, o cauză foarte intalnită a apariției fisurii anale este constipația dar poate fi doar un transit intestinal îngreunat dat de eliminarea unui scaun prea tare și voluminos.

Tratamentul cel mai potrivit trebuie să se axeze pe 3 direcții importante:

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex