×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Fisura anala - teste si diagnostice

Cum se diagnosticheaza fisura anala?

Fisura anală este o crăpătură sau rană a pielii sau a mucoasei din zona exterioară a anusului. Se întâlnește la persoane de toate vârstele, atât femei, bărbați cât și copii. De asemenea, poate să apară chiar și la persoane sănătoase.

Ea este cauzată de întinderea forțată a canalului anal care poate să apară atât în caz de constipație cât și în caz de diaree frecventă.

Dar cum putem să ne dăm seama că avem o fisură anală? Să vedem care sunt simptomele: dureri ascuțite, arzătoare, în special în timpul defecației, usturimi, prurit (mâncărimi), sângerări ușoare, observate sub forma unei pete mici de sânge care apare pe hârtia igienică. Durerea poate să dureze câteva minute până la câteva ore după defecație.

Disconfortul și usturimea pot apărea și în timpul urinării. Iar în caz de infectare a fisurii se remarcă și prezența unui miros neplăcut.

Este important să rețineți că în cazul unei sângerări observate în scaun este, de obicei, semnul unei alte boli și necesită consult medical mai amănunțit.

Câteodată, o fisură anală poate să nu dea dureri ci doar mici sângerări.

Aceeași zonă a corpului nostru poate fi afectată și de hemoroizi. În timp ce hemoroizii sunt o afecțiune a vaselor de sânge din zona rectală, fisurile anale afectează pielea din această zonă.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex