×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

5 Lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre hemoroizi

In prezent, hemoroizii sunt o problema medicala des intalnita la o mare parte a populatiei. Conform unor statistici, unul din trei adulti sufera de hemoroizi si peste 50% dintre persoanele adulte vor suferi de hemoroizi dupa varsta de 50 de ani.

Astfel, putem spune ca toata lumea a auzit despre hemoroizi si efectele acestora. In acest articol, dorim sa va prezentam informatiile de baza si complete pe care orice persoana trebuie sa le cunoasca despre hemoroizi, indiferent daca sufera sau nu de acestia.


#1 Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii reprezinta o disfunctie medicala a tesutului vasculo-conjunctiv din zona anala. Este o boala a venelor care provoaca umflarea acestora, aflate la 3-4 cm de orificiul anal, deasupra muschiului de sfincterian, la terminatia intestinului gros.

Pachetele hemoroidale pot atinge dimensiuni deranjante si pot produce complicatii precum: sangerarea prin fisura de la baza acestora sau prin fisura venoasa.


#2 De cate tipuri sunt hemoroizii?

Despre hemoroizi trebuie sa cunoastem ca se clasifica in functie de localizare:

- Hemoroizi interni (cu origine din plexul intern)

- Hemoroizi externi (cu origine din plexul extern)

- Hemoroizi mixti (fiind de ambele tipuri)

- Hemoroizii interni se caracterizeaza prin vene umflate in interiorul rectului. Acestia nu dor de regula, insa pot provoca sangerari, in special in timpul scaunului. Hemoroizii externi sunt venele umflate si iesite in afara anusului. Acestea provoaca mancarimi sau dureri si uneori se pot fisura provocand sangerari.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex