×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Ce trebuie sa stim despre fisurile anale?

O fisură anală este o ruptură, rană, în mucoasa rectului inferior (canalul anal). Ea provoacă multă durere în timpul tranzitului intestinal. Se întâlnește la toate vârstele și la toate sexele. Chiar are o mare incidență și la copii. Fisurile anale pot fi acute sau cronice.

Fisurile anale sunt cauzate în primul rând de traume la nivelul canalului anal provocate de:

 • un scaun mare și tare,
 • de constipație,
 • diaree repetată,
 • nașterea unui copil
 • examen rectal
 • actul sexual anal
 • boala Crohn
 • stresul emoțional
 • sistem imun slăbit
 • piele uscată și crăpată, insufficient hidratată

Simptomul principal al fisurilor anale este durerea, care se manifestă în timpul și în urma tranzitului intestinal. Durerea poate dura de la câteva minute la câteva ore. Poate fi însoțită de mâncărime, usturime și, în caz de infectare, și de miros urât.

Se remarcă și prezența unei mici pete de sânge, roșu aprins, pe hârtia igienică sau câteva picături în vasul de toaletă. Sângele care apare de la o fisură este separat de scaun. În cazul în care se observă prezența acestuia în scaun, se impun investigații medicale pentru că pot fi prezente și alte afecțiuni.

Fisuri anale sunt diagnosticate și evaluate prin examen vizual direct, palpare sau investigații mai profunde precum sigmoidoscopia – în cazul în care nu se observă fisura la exterior, sau colonoscopia pentru persoane mai în vârstă sau care prezintă și alte simptome, cum este sângele din scaun.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

  Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex