×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Complicații ale hemoroiziilor

În cele mai multe situații, hemoroizii nu duc la complicații, dacă se elimină cauzele care au dus la apariția acestora (constipație, obezitate sedentarism, diverse afecțiuni etc), se schimbă dieta, se fac tratamente și/sau se previne. Dar dacă aceste aspecte nu sunt îndeplinite, există situații în care hemoroizii evoluează și determină complicații care se tratează mai dificil și care aduc, de obicei, și mari dureri.

Printre aceste complicații putem enumera: tromboza hemoroidală, prolapsul hemoroidal, sângerarea abundentă, inflamarea și infectarea, abcesele anale, incontinența fecală, fistulele, fisurile anale și fisurile parietale, gangrenele sau chiar melanomul. Unele complicații apar chiar după intervențiile chirurgicale realizate în zona anală.

Hemoroizii interni prolapsați se prezintă ca niște proeminențe roșii, nedureroase, acoperite de mucoasă rectală și plasate chiar la orificiul anal. Aceștia se pot complica, în special în caz de menținere a constipației, sau la un efort fizic intens așa cum este o naștere dificilă. Complicarea se face prin strangularea și trombozarea hemoroizilor interni prolapsați. Tratamentul se poate face în continuare, ca la hemoroizii simpli, și intern și/sau extern, dar se impune și un control de specialitate la medic.

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex