×
Ati selectat 0 produse
Total reducere
0 lei
Total de plată
0 lei
Ati selectat 4 produse
*
*
*
*
*
*
*

Vă mulţumim, comanda a fost efectuată!


Puteti verifica in orice moment starea comenzii

V-am trimis pe email confirmarea comenzii. Este posibil ca email-ul nostru sa intre la SPAM.

Ce doriți să faceți astăzi?

Vedeţi în 20 de secunde cum vă poate ajuta HemoStop
×
Nume si prenume
Email
[Inchide fereastra]

Care sunt modalităţile naturale de tratare a hemoroizilor?

Cum sa tratezi hemoroizii?

Cu toate ca boala hemoroidala prezinta totodata o problematica delicata cat si dureroasa, respectarea unor reguli simple si aplicarea unor metode naturale pentru tratarea hemoroizilor ne pot fi de un mare ajutor in ameliorarea simptomelor, in reducerea incidentei sale si chiar in vindecare, desigur in functie si de gravitatea si complexitatea fiecarui caz in parte.

In cazul in care exista o predispozitie genetica la acest tip de boala, sau odata cu inaintarea in varsta, cazuri in care se produce o diminuare a fermitatii tesuturilor din zona sau o pierdere a elasticitatii peretelui venos, prevenirea se poate face adoptand un stil de viata echilibrat, precum si a unui program regulat de miscare si sport.

Se pot realiza cu succes miscari voluntare care antreneaza musculatura inelelor anale (impingeri usoare, urmate de retractii), tehnica cunoscuta in Orient sub numele de Ashvini mudra – gestul calului – ce imita un gest binecunoscut al acestui animal.

Tratarea hemoroizilor in cazul tulburarilor cu tranzit intestinal

Tulburarile de tranzit intestinal, in cazul in care constipatia este factorul cauzator, trebuie tratate si rezolvate complet, chiar daca problema a devenit cronica. Unele din urmatoarele sfaturi va pot fi foarte utile:

- Adoptati o dieta cu mai putine alimente moi, si mai bogata in fibre alimentare;

- Nu fortati eliminarea scaunului, intrucat presiunea crescuta in zona duce la umflarea venelor; incercati sa temporizati eliminarea, eventual coreland si cu respiratia;

- Nu luati medicamente laxative pentru ca sunt iritante si genereaza obisnuinta. Exista solutii laxative naturiste neiritante si care nu genereaza dependenta. Si ceaiul si fibrele alimentare prezentate pe site au un usor efect laxativ si nu genereaza dependenta.

- Pozitia de eliminare este si ea foarte importanta – o pozitie necorespunzatoare de eliminare (care nu este stimulanta), corelata de regula si cu alte activitati nedorite de genul citit pe toaleta, va pot lungi inutil si chiar daunator sederea; ideala este cea pe vine, ca la baia turceasca. In orice caz, cautati sa adoptati o pozitie aplecata in fata, cu coatele pe genunchi, si in sprijin mai mult pe varfurile picioarelor, astfel incat actul defecatiei sa fie ajutat fiziologic;

Pentru a scrie articole de calitate trebuie să lucrăm cu oameni specializati pe domeniile pe care activează. Autorii articolelor au nevoie de training-uri și de acces la documentatie de calitate. Din acest motiv, articolele de pe situl hemostop.ro sunt disponibile doar pentru clienții noștri.

Orice comandă livrată vă dă dreptul la acces gratuit timp de 1 an la zona de articole.

În cazul în care sunteți deja un client HemoStop vă rugăm să introduceți mai jos codul comenzii pentru a avea access la zona de articole.

Atenție: doar comenzile deja livrate vor fi luate în considerare. Din momentul în care s-a realizat livrarea, sistemul informatic are nevoie de aproximativ 5 ore pentru a debloca accesul la zona de articole.

Codul comenzii:


Dacă nu ați primit codul comenzii pe email vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim!

Vă recomandăm să consultați Schemele de tratament
Preluarea pentru republicarea completă sau parțială a acestui articol se poate face doar cu acordul scris al societății Bioelite Vert S.R.L.

Comentarii

    Momentan nu sunt comentarii!
Adaugă comentariu
Folosiți această rubrică doar pentru comentarii legate de acest subiect. Dacă doriți sa ne contactați pentru alt motiv, click aici.

Sex