Bioelite Green

Suntem specializați în tratamente naturiste inspirate din medicina tradițională românească sau Ayurvedică. Colaborăm cu medici din Brașov, Sibiu și București precum și cu renumiți lectori Ayurveda din România.

Caracteristicile produselor noastre:
  1. sunt ușor tolerate de organism;
  2. conțin în proporție de 90%-100% plante;
  3. sunt eficiente și nu au efecte secundare.

Marile concerne farmaceutice determină oamenii să folosească medicamente scumpe, chimice și care au foarte multe efecte secundare. Singurul lor scop este de a vinde cât mai multe medicamente.

Dacă un medicament generează efecte secundare înseamnă că pacientul va avea nevoie de încă un medicament pentru a trata efectele secundare. În acest fel, sănătatea pacienților se deteriorează, în timp ce vânzările de medicamente cresc.

Pentru foarte mulți pacienți, medicina naturistă tradițională este o alternativă eficientă și fără riscuri pentru sănătate. Tot mai mulți oameni încep să înțeleagă că pentru o banală răceală (acesta este doar un exemplu) este mult mai sănătos să consumi ceaiuri, fructe ce conțin vitamina C, tincturi pe bază de plante care stimulează sistemul imunitar, decât să se îndoape cu antibiotice.

Același raționament se aplică în cazul unei palete largi de afecțiuni. În timp, oamenii își vor forma un obicei din a se întreba dacă medicina tradițională are soluții pentru problema lor de sănătate. Doar în situația în care medicina tradițională nu are soluții, oamenii se vor îndrepta către medicina alopată (clasică).

Cei care urmează această abordare în viață vor fi mai sănătoși, mai rezistenți, iar dacă au probleme de sănătate se vor vindeca mai repede.

  • Bioelite Green
  • Sediu: Str. Ceahlau, Nr. 36, Brașov
  • Tel: 0766/512.356